FPGA-ontwerp en implementatie

Wanneer u een partner zoekt voor ontwerp en implementatie van FPGA’s en IP cores, kunt u eigenlijk niet om Technolution Advance heen. Wij ondersteunen u met brede ervaring in programmeerbare logica en alle bijbehorende tools, en met een unieke, gestructureerde aanpak voor het ontwerpen en testen van onze oplossingen. En niet onbelangrijk: Technolution Advance werkt leveranciersonafhankelijk.

Leveranciersonafhankelijke en gestructureerde FPGA-ontwerpen

Welk type FPGA heeft uw voorkeur? Technolution Advance werkt in principe met alle gangbare merken en kan moeiteloos voortbouwen op uw bestaande architectuur. Wij werken leveranciersonafhankelijk en hebben ervaring met Xilinx, Microchip (voorheen Microsemi), Intel (voorheen Altera) en stralingsbestendige technologie met FPGA’s van NanoXplore.

Wij hanteren gestructureerde methodes en tools. Onze ontwerp- en testprocessen zijn op dezelfde manier ingericht en opgezet als softwareontwikkelprocessen. Daarbij ligt de focus op continue integratie, herhaalbaarheid en herbruikbaarheid. Testprocessen leggen wij vast in geautomatiseerde scripts, waardoor tests op elk gewenst moment snel kunnen worden herhaald.

Het voordeel voor u? Ook jaren na de oorspronkelijke ontwikkeling kunnen wij het ontwerp van uw FPGA’s herhalen en/of aanpassen.

FPGA IP-cores

Technolution Advance heeft met programmeerbare logica een groot aantal (soft) IP-cores ontwikkeld. Onze engineers hebben zelfs een complete RISC-V softcoreprocessor gebouwd! Technolution is een van de medeoprichters van de RISC-V foundation (nu RISC-V International). Onze IP-cores zijn in de loop van de tijd uitgebreid getest en gestroomlijnd. Wij hebben een bibliotheek van IP-cores waardoor wij veel standaardfunctionaliteiten direct beschikbaar hebben en kunnen hergebruiken. Dit levert een besparing in tijd en kosten op bij de ontwikkeltrajecten die wij voor onze klanten uitvoeren.

Technolutions bibliotheek van IP-cores bevat onder meer:

  • Secure RISC-V (RV32IM) System-on-Chip (SoC)-oplossingen
  • Fixed-/floating-point Xentium Digital Signal Processor (DSP)-oplossingen
  • Beeld- en videoverwerkingsfuncties
  • Connectiviteit en interfaces (HDMI, USB, TCP/UDP, 1/10/100Gbps)

Meer weten over FPGA?