FPGA-ontwerp en implementatie

Wanneer u een partner zoekt voor ontwerp en implementatie van FPGA’s en IP cores, kunt u eigenlijk niet om Technolution Advance heen. Wij ondersteunen u met brede ervaring in programmeerbare logica en alle bijbehorende tools, en met een unieke, gestructureerde aanpak voor het ontwerpen en testen van onze oplossingen. En niet onbelangrijk: Technolution Advance werkt leveranciersonafhankelijk.

Leveranciersonafhankelijk en gestructureerd

Welk type FPGA’s heeft uw voorkeur? Technolution Advance werkt in principe met alle gangbare merken en kan moeiteloos voortbouwen op uw bestaande architectuur. Wij werken leveranciersonafhankelijk en hebben ervaring met Xilinx, Microchip (voorheen Microsemi), Intel (voorheen Altera) en (stralingsharde) NanoXplore FPGA-technologie.

Wij hanteren gestructureerde methodes en tools. Onze ontwerp- en testprocessen zijn op dezelfde manier ingericht en opgezet als softwareontwikkelprocessen. Daarbij ligt de focus op continue integratie, herhaalbaarheid en herbruikbaarheid. Testprocessen leggen wij vast in geautomatiseerde scripts, waardoor tests op elk gewenst moment snel kunnen worden herhaald. Voor u als klant heeft deze aanpak grote voordelen: ook jaren na de oorspronkelijke ontwikkeling kunnen wij het ontwerp van uw FPGA’s herhalen en/of aanpassen.

IP-cores

Technolution Advance heeft met programmeerbare logica een groot aantal (soft) IP-cores ontwikkeld. Onze engineers hebben zelfs een complete RISC-V softcoreprocessor gebouwd! Technolution is een van de medeoprichters van de RISC-V foundation (nu RISC-V International). Onze IP-cores zijn in de loop van de tijd uitgebreid getest en gestroomlijnd. Wij hebben een bibliotheek van IP-cores waardoor wij veel standaardfunctionaliteiten direct beschikbaar hebben en kunnen hergebruiken. Dit levert een besparing in tijd en kosten op bij de ontwikkeltrajecten die wij voor onze klanten uitvoeren.

Technolutions bibliotheek van IP-cores bevat onder meer:

  • Secure RISC-V (RV32IM) System-on-Chip (SoC)-oplossingen
  • Fixed-/floating-point Xentium Digital Signal Processor (DSP)-oplossingen
  • Beeld- en videoverwerkingsfuncties
  • Connectiviteit en interfaces (HDMI, USB, TCP/UDP, 1/10/100Gbps)

We helpen u graag met uw productontwikkeling

Neem contact met ons op
  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.