Digitalisering netbeheer

Inzicht, overzicht en controle

Nieuwe en bestaande energie-infrastructuren worden aangesloten op digitale monitoring- en beheersystemen. Processorkracht, sensoring en connectiviteit ontwikkelen zich razendsnel. Deze digitalisering creëert kansen voor nieuwe toepassingen in netbeheer, zoals predictive maintenance (voorspellend onderhoud), monitoring van de energiekwaliteit en realtime storingsanalyse. De ontwikkeling van succesvolle nieuwe applicaties vraagt ook om grondige domeinkennis en de durf om te experimenteren. Digitalisering is niet alleen voorbehouden aan nieuwe installaties, maar biedt juist ook grote waarde bij toepassing op bestaande infrastructuur (retrofit). Samen met u werken we kosteneffectief aan de digitalisering en de integratie van de gehele keten voor optimaal netbeheer.

Gefaseerde productontwikkeling

Open interfaces en logisch ontkoppelde architecturen geven de benodigde flexibiliteit en security. Hierdoor wordt gefaseerde ontwikkeling van producten mogelijk en ontstaat ruimte voor veilige experimenten met nieuwe applicaties. Doordachte toepassing van sensoren en edge devices in een heldere IoT-architectuur levert het inzicht en de controle die u zoekt, terwijl de veiligheid en continuïteit nooit in gevaar komen.

Veilige digitalisering voor netbeheer

Technolution Spark ondersteunt u bij de digitalisering met inzicht op het gebied van ketenintegratie en productontwikkeling (zowel software als elektronica), brede ervaring met Edge computing en IoT en grondige expertise op het gebied van security. Onze elektronische oplossingen voor de energiesector zijn gebaseerd op hoogwaardige technologieën en bieden zeer grote betrouwbaarheid.

Onze expert Wilbert Prinsen zit voor u klaar

We helpen u graag met uw uitdaging

Neem contact met ons op
  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.