Technologie

voor high-tech
en big science

Welkom bij Technolution Advance. Tijdens de realisatie van geavanceerde elektronica en embedded systems in complexe apparatuur heeft u partners nodig op wie u blindelings kunt vertrouwen. Technolution Advance biedt u een unieke combinatie van kennis en ervaring. Wij koppelen een brede softwarekennis aan een diepgaande expertise in elektronica-ontwikkeling. Bovendien hebben onze engineers begrip van de natuurkundige principes. Wij gaan de uitdaging graag met u aan!

Nieuw product introduceren?

Introduction of new high tech products

Wanneer u de uitdaging aangaat om een compleet nieuwe oplossing te ontwikkelen en naar de markt te brengen, zoekt u de grenzen van het mogelijke op. Graag ontmoeten wij u daar om uw ambitie te realiseren. Wij zijn uw sparringpartner met multidisciplinaire expertise, een holistische visie en jarenlange system architecting ervaring.

Maximale wendbaarheid in uw ontwikkeltraject

Wij helpen u om maximale wendbaarheid en flexibiliteit in uw ontwikkeltraject te brengen. Technolution Advance is in Nederland kennisleider op het gebied van FPGA’s (programmeerbare chips) en programmeerbare logica.  Met de inzet van FPGA’s krijgt uw creativiteit volop ruimte, terwijl u toch steeds snel de resultaten van nieuwe ideeën in de praktijk kunt testen. Wij hanteren een unieke aanpak met herhaalbare, grotendeels geautomatiseerde ontwikkel- en teststappen. Bovendien werken wij merkonafhankelijk.