Beeldverwerking en beeldanalyse

De ontwikkeling van geavanceerde imagingtechnieken zoals multibeamelektronenmicroscopie en elektronenlithografie is een complex, multidisciplinair proces. De besturing van machineonderdelen op nanoschaal gaat gepaard met de verwerking en het transport van data op hoge snelheden. Technolution Advance heeft op dit gebied veel ervaring en heeft als technologiepartner actief bijgedragen aan de totstandkoming van veel innovatieve nieuwe imagingoplossingen.

Begrip van de context en de keten

Als opdrachtgever zoekt u partners die de complexiteit van de technologische uitdagingen bij imaging begrijpen. Technolution Advance biedt, naast concrete ervaring met imagingtechnologieën, uitgebreide expertise in systems engineering. Onze engineers zijn gewend om technologische uitdagingen in hun context te plaatsen. Zij streven ernaar de volledige procesketen te begrijpen en optimale afstemming tussen de verschillende ontwikkelpartners te realiseren.

Multibeam electron microscope

Beeldverwerking

Beeldverwerking op hoge snelheid en nauwkeurige calculaties om de beeldkwaliteit te verbeteren behoren tot onze specialismes.

Een goed voorbeeld is de integratie in één afbeelding van de vele beelden die bij een multibeam scan door een elektronenmicroscoop worden geproduceerd. Hierbij worden de afzonderlijke beelden naadloos aan elkaar ‘genaaid’ waarbij ook ruis wordt verwijderd en het contrast zo nodig wordt verhoogd. Zo kan bijvoorbeeld een biologische sample beter in beeld worden gebracht.