De ontwikkeling van nieuwe elektronica eindigt bij Technolution Advance niet bij de productiestart en marktintroductie. Al vanaf het begin van het ontwikkeltraject werken wij aan de voorbereiding van het life cycle management en supply chain management van uw product. Door verregaande structurering van onze tools en werkprocessen kunnen wij een lange levensduur waarborgen – tot wel tientallen jaren.

Herhaalbare design- en teststappen

Door gebruik te maken van de juiste tools en ontwikkelplatforms kunnen wij alle stappen en designdata in het ontwikkelproces herhaalbaar vastleggen. Dat betekent bijvoorbeeld dat we elke fase van een FGPA-ontwerp opnieuw kunnen genereren. Maar de herhaalbaarheid gaat nog veel verder. Ook alle testprocedures bij elke fase van het ontwerp kunnen worden herhaald. Door deze manier van werken kunt u niet alleen altijd ‘backtracken’ naar eerdere stadia van uw product; er is ook altijd de mogelijkheid om terug te gaan naar een willekeurig punt in het ontwikkelproces en daar verbeteringen toe te passen. Hierdoor kunnen eventuele bugs eenvoudig en snel worden verholpen en blijft zelfs een complete redesign altijd mogelijk.

Obsolescence scans

Elektronische oplossingen bevatten doorgaans veel componenten van andere partijen. Om de produceerbaarheid van uw product te blijven waarborgen, voeren wij regelmatig ‘obsolescence scans’ voor u uit. Hierbij controleren wij eventuele wijzigingen in de functionaliteit en de systeemeisen van de componenten. Bovendien checken wij of de componenten nog leverbaar zijn en blijven. Zodra hierin relevante wijzigingen optreden, ontvangt u bericht van ons – inclusief een voorstel voor eventuele alternatieven.

Gerard Rauwerda, business developer bij Technolution Advance
Onze expert Gerard Rauwerda zit voor u klaar

We helpen u graag met uw productontwikkeling

Neem contact met ons op
  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.