Over Technolution Advance

Technolution Advance is een van de marktleiders op het gebied van hightech toepassingen voor de halfgeleider-industrie en leidende wetenschapsinstellingen. Dankzij onze jarenlange ervaring met ontwerp en ontwikkeling van geavanceerde instrumenten hebben wij een grote ‘ín-house’ kennis opgebouwd. Onze opdrachtgevers zijn wereldwijd opererende bedrijven en wetenschappelijke organisaties die onder meer actief zijn in semiconductor equipment, optics & imaging, med-tech en life sciences.

Tastbare resultaten

Tijdens de fase van industrialisatie en commercialisatie van ideeën en technieken draait het om snelheid, creativiteit en flexibiliteit. Tastbare resultaten genereren draagvlak en vertrouwen, belangrijk voor uw investeerders en potentiële toekomstige afnemers. Het gebruik van FPGA’s en programmeerbare logica in deze fase draagt sterk bij aan het succes van nieuwe hightech oplossingen. Technolution Advance is in Nederland de toonaangevende expert op dit vakgebied.

Wij werken het liefst met u samen op basis van cocreatie en de uitwisseling van technologische kennis, domeinkennis en praktijkervaring. Dit is de beste setting om uw ambities te realiseren. Wij laten u bovendien graag profiteren van onze jarenlange ervaring in projectmanagement, systems engineering en life cycle management. Zodat u zich kunt concentreren op uw core business.