New Product Introductions

De introductie van nieuwe elektronica op de markt is een complex proces dat soms wordt onderschat. Technolution Advance heeft veel ervaring met New Product Introductions en biedt ondersteuning en advies die het proces van prototype naar uw nieuwe product versoepelen en versnellen.

Produceerbaarheid

De produceerbaarheid van elektronische producten blijft vaak onderbelicht tijdens ontwerp en ontwikkeling. Een werkend prototype is nog geen produceerbaar product. Hoe zit het bijvoorbeeld met de verkrijgbaarheid van de verschillende componenten op de printplaat? Wat zijn de alternatieven? Een ander aspect is het fysieke ontwerp. Is dit gemakkelijk reproduceerbaar door een producent? Maar al te vaak blijkt de montage van de verschillende componenten complexer dan tijdens het ontwerp was voorzien. Technolution Advance geeft u helder advies over de produceerbaarheid van uw product.

Testbaarheid

Het testen van nieuwe componenten is cruciaal. Niet alleen tijdens het ontwerp en de ontwikkeling, maar juist ook wanneer uw nieuwe component in productie gaat. Er is niets zo vervelend als een batch die afgekeurd moet worden vanwege een productiefout. Adequate testvoorzieningen, bij voorkeur volledig geautomatiseerd, tijdens de productie voorkomen problemen. Wij helpen u graag om een vlekkeloos productieproces in te richten.

Precertificering

Tijdige certificering van elektronische componenten (CE, EMC, enz.) en producten voorkomt problemen later in het proces. Wij begeleiden u met precertificering: deskundig advies vooraf bij de nationale en internationale certificering van uw elektronica, zodat uw nieuwe product het certificeringsproces feilloos doorloopt en op tijd marktklaar is. Als uw elektronica voorzien is van standaardinterfaces zoals USB, HDMI enz., helpen wij u om deze te laten voldoen aan de vereiste standaarden.

Wij helpen u graag met uw productontwikkeling

Neem contact met ons op
  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.