MobiMaestro-stad

Multimodaal, interactief verkeersmanagement

MobiMaestro is het meestgebruikte platform voor verkeersmanagement in Nederland, dat ook internationaal zijn weg begint te vinden. Dankzij de modulaire opbouw, het multimodale karakter en de open architectuur geeft MobiMaestro inzicht, overzicht en controle over al uw beleidsdoelen op het gebied van verkeer, leefomgeving en openbare ruimte. Het systeem biedt uitgebreide mogelijkheden en koppelingen voor regiobrede samenwerking. Gecoördineerd, netwerkbreed verkeersmanagement wordt werkelijkheid met MobiMaestro.

De modules die u nodig hebt

Uw regio, provincie of gemeente is uniek en heeft zijn eigen specifieke behoeftes op het gebied van verkeersmanagement. MobiMaestro is daarom opgezet als een set van zelfstandige functionele modules. Bijvoorbeeld voor de aansturing van (al dan niet intelligente) VRI’s in uw beheergebied. Of voor parkeer- en routeinformatie voor automobilisten in uw stad, de aansturing van DRIP’s, of de coördinatie van verkeers- en incidentmanagementcamera’s. U neemt alleen de modules af die u nodig hebt. U kunt ook MobiMaestro-modules combineren met andere systemen – dit kan zelfs door derde partijen worden uitgevoerd. Dankzij deze grote flexibiliteit bent u nooit gebonden aan één leverancier.

De modules zijn eenvoudig te koppelen en te bedienen met de gebruikersvriendelijke centrale gebruikersinterface. MobiMaestro is een levend, groeiend systeem met een zeer actieve gebruikersgroep. Wij werken, samen met deze gebruikersgroep, voortdurend aan de uitbreiding van het platform met nieuwe functionaliteiten en modules.

Netwerkmanagement in een open architectuur

Met MobiMaestro kunnen verkeersmanagers vooraf scenario’s voor verkeersmanagement definiëren en deze met één druk op de knop activeren. Met de regelaanpak kan de activering van scenario’s automatisch verder worden verfijnd. Door de open architectuur en het gebruik van open standaarden hebt u met MobiMaestro bovendien maximale vrijheid in de keuze van interfaces en datastromen. U kunt dus altijd eigen informatie gebruiken als input voor scenario’s.

Verkeersmanagement voor vandaag

MobiMaestro is volledig afgestemd op de eisen van de hedendaagse verkeerscentrale. Het systeem biedt niet alleen voorzieningen voor autoverkeer, maar ook voor scheepvaart, fietsverkeer en voetgangersstromen. Wij blijven innoveren, bijvoorbeeld met modules die verkeersstromen traceren met behulp van artificial intelligence. Andere modules maken het mogelijk om de informatie van verschillende verkeerscentrales te koppelen. Hierdoor kunt u de doorstroming van het verkeer over de netwerken van verschillende beheergebieden tegelijk verbeteren! Bovendien zoeken we, in aanloop naar verdere automatisering van mobiliteit, nadrukkelijk de samenwerking en interactie met weggebruikers, hetzij direct, hetzij indirect via dienstverleners.

Verschillende aanbodsvormen

U hebt maximale flexibiliteit in de manier waarop u MobiMaestro inzet. Naast de grote functionele keuzevrijheid hebt u het volledig voor het zeggen als het gaat om de invulling van de implementatie en configuratie. U kunt MobiMaestro afnemen als product of u kunt ervoor kiezen dat wij het MobiMaestro-platform als dienst aanbieden. Hierbij kunt u kiezen voor lichte dienstverlening, maar wij kunnen ook het complete functionele en applicatiebeheer voor u invullen. Verder bieden wij ook ‘Verkeersmanagement as a Service’ waarbij we MobiMaestro als onderdeel voor u kunnen inzetten. Uiteraard kunnen wij, als u dat wilt, ook de complete oplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk op maat uitwerken en implementeren.

Gerelateerde informatie

Verkeersmanagement

Lees meer over onze expertise op het gebied van verkeersmanagement

Smart City oplossing

Vlotter en schoner verkeer door betere doorstroming op kruispunten

Verkeerscentrales

Integratie van alle verkeersdomeinen en beheergebieden

Laten we praten over verkeersmanagement

En ontdek hoe we u kunnen helpen
Onze expert Henk den Breejen
  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.