selective focus of engineer holding computer microchip

Technologie
voor high-tech
en big science

Welkom bij Technolution Advance. Tijdens de realisatie van geavanceerde elektronica en embedded systems in complexe apparatuur heeft u partners nodig op wie u blindelings kunt vertrouwen. Technolution Advance biedt u een unieke combinatie van kennis en ervaring. Wij koppelen een brede softwarekennis aan een diepgaande expertise in elektronica-ontwikkeling. Bovendien hebben onze engineers begrip van de natuurkundige principes. Wij gaan de uitdaging graag met u aan!

Een unieke combinatie van expertises

High-tech start-up of scale-up?

Voor echt vernieuwende technologie moet je de grenzen van het mogelijke opzoeken. Iets wat wij al jaren doen. We koppelen een brede kennis van natuurkunde en technologie aan een
diepgaande expertise in software en hardware ontwikkeling. Met u maken we mogelijk, wat voor onmogelijk werd gehouden.

Maximale wendbaarheid in uw ontwikkeltraject

Wij helpen u om maximale wendbaarheid en flexibiliteit in uw ontwikkeltraject te brengen. Technolution Advance is in Nederland kennisleider op het gebied van FPGA’s (programmeerbare chips) en programmeerbare logica. Met de inzet van FPGA’s krijgt uw creativiteit volop ruimte, terwijl u toch steeds snel de resultaten van nieuwe ideeën in de praktijk kunt testen. Wij hanteren een unieke aanpak met herhaalbare, grotendeels geautomatiseerde ontwikkel- en teststappen. Bovendien werken wij merkonafhankelijk.

Laat u inspireren door onze klanten

Direct antwoord op uw vraag?

We zijn er voor u.