Electronics development by Technolution Advance

Elektronica

Technolution Advance ontwikkelt geavanceerde elektronica voor hightech industriële en wetenschappelijke toepassingen. Onze engineers zijn gespecialiseerd in elektronica voor optics, imaging en highspeed dataverwerking. Daarnaast ontwikkelen wij effectieve oplossingen voor elektronica in speciale omstandigheden, zoals hoge elektromagnetische straling en moeilijke atmosferische eigenschappen. Onze elektronicaontwerpen worden met een hoge kwaliteit geproduceerd bij vertrouwde productiebedrijven waarmee wij een goede band hebben opgebouwd

Embedded software

Bij embedded systems zorgen wij voor een hecht samenspel tussen de elektronica en de ingebouwde software. De embedded software ontsluit de elektronica, al dan niet met behulp van een besturingssysteem. Wij ontwikkelen alle embedded software voor u, inclusief de embedded applicatiesoftware die het uiteindelijke systeem de beoogde functie geeft.

Embedded systems

De multidisciplinaire aanpak van Technolution Advance resulteert in effectieve oplossingen voor uw hightech embedded systemen. Wij brengen elektronica en software samen met natuurkundige kennis om ook de grootste uitdagingen voor embedded systemen het hoofd te bieden.

Bij het ontwerp en de ontwikkeling van uw systemen hanteren wij een sterk gestructureerde ontwikkel- en testsystematiek: continuous integration (CI) en testen van (embedded) software en programmeerbare logica. Wij werken vaak samen met hightech partners en hebben veel ervaring op het gebied van systems engineering.

Onze klant cases

Case Nearfield Instruments

High-speed data-acquisitie systeem

Case FAST-EM

High-speed elektronica voor
multibeam scanning electron microscope

Laten we praten over Elektronica

En ontdek hoe we u kunnen helpen
Theo Tieman – Director Science & Industry

  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.