Ontwerp van
high-speed elektronica

Technolution Advance is een marktleider op het gebied van high-speed en high-throughput elektronica. Onze engineers hebben veel ervaring op dit gebied en zijn niet bang voor een uitdaging; zij worden juist enthousiast van een complexe case! Wij zijn het gewend om extreem nauwkeurig te werken, maar leveren toch in kort tijdsbestek een werkend prototype.

Inzicht en overzicht

Bij het ontwerp van high-speed elektronica is overzicht van het systeem en inzicht in de specifieke omstandigheden cruciaal. Wij ondersteunen u met grondige kennis van de onderliggende natuurkunde. Daarnaast adviseren wij u over de beste componentkeuze en de lay-out van de printboards. Hierbij staan elektromagnetische compatibiliteit en SI & PI (signal and power integrity) centraal. Wij maken het ontwerp, begeleiden de productie en bieden supply chain management (SCM) en life cycle management (LCM) als service aan onze klanten.

Speciale omstandigheden

De grote kracht van Technolution Advance wordt vooral zichtbaar in bijzondere omstandigheden. Bijvoorbeeld wanneer een high-speed component correct moet functioneren in een omgeving met extreem veel elektromagnetische straling, in vacuüm. Of wanneer er sprake moet zijn van extreem nauwkeurige tijdsynchronisatie op de schaal van picoseconden. Dankzij de combinatie van een gestructureerde aanpak met een grote mate van creativiteit vinden onze engineers een oplossing voor vrijwel elke uitdaging.