Electronics

Elektronica

Technolution Perform ontwikkelt geavanceerde elektronica voor machine toepassingen. Onze engineers zijn gespecialiseerd in elektronica voor optics, imaging en highspeed dataverwerking. Daarnaast ontwikkelen wij effectieve oplossingen voor elektronica in speciale omstandigheden, zoals extreme temperaturen, stoffige omgevingen en moeilijke atmosferische eigenschappen. Onze elektronicaontwerpen worden met een hoge kwaliteit geproduceerd bij vertrouwde productiebedrijven waarmee wij een goede band hebben opgebouwd

Embedded software

Bij embedded systems zorgen wij voor een hecht samenspel tussen de elektronica en de ingebouwde software. De embedded software ontsluit de elektronica, al dan niet met behulp van een besturingssysteem. Wij ontwikkelen alle embedded software voor u, inclusief de embedded applicatiesoftware die het uiteindelijke systeem de beoogde functie geeft.

Embedded systems

De multidisciplinaire aanpak van Technolution Perform resulteert in effectieve oplossingen voor uw industriële machines. Wij brengen elektronica en software samen met natuurkundige kennis om ook de grootste uitdagingen voor embedded systemen het hoofd te bieden.

Bij het ontwerp en de ontwikkeling van uw systemen hanteren wij een sterk gestructureerde ontwikkel- en testsystematiek: continuous integration (CI) en testen van (embedded) software en programmeerbare logica. Wij werken vaak samen met betrouwbare technische partners en hebben veel ervaring op het gebied van systems engineering.

Onze klant cases

Case Samotics

Conditiemonitoring van elektromotoren met AI

Case Tatasteel

Asset monitoring met LoRaWAN

Laten we praten over Elektronica

En ontdek hoe we u kunnen helpen
Theo Tieman – Director Science & Industry

  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.