Robotic machine vision system

Machine vision en imaging

De inzet van imaging-technologie, vaak in combinatie met kunstmatige intelligentie (AI), biedt veel innovatiekansen voor producenten van industriële apparatuur. Met de geavanceerde, snelle beeldherkenning van intelligente algoritmes wordt het mogelijk om allerlei complexe taken door de machine te laten uitvoeren. Technolution Perform heeft de benodigde ervaring met machine vision en imaging om visuele data effectief te kunnen inzetten voor uw eindklanten. In cloud-omgevingen én binnen edge computing.

Verwerking visuele informatie

Betrouwbare visuele informatie kan als basis dienen voor veel verschillende functionaliteiten. Bijvoorbeeld sortering en selectie van agrarische producten, detectie van beschadigingen of verontreiniging of het correct oppakken en monteren van onderdelen door robots. Een snelle en correcte analyse van de beschikbare beelden is hierbij cruciaal. Technolution Perform beschikt over de kennis en ervaring om dit voor u te realiseren. Wij denken graag met u mee over de opties die visuele technologie uw afnemers kan bieden.

Neem contact op voor meer informatie over machine vision en imaging.

Onze klant cases

Case Koppert Machines

Aansturing voor volautomatische verpakkingsmachine

Case IIoT security

Veilig dataverkeer tussen lokale apparaten, systemen en gebruikers

Case Samotics

Conditiemonitoring van elektromotoren met AI

Laten we praten over machine vision en imaging

En ontdek hoe we u kunnen helpen
Erwin Kerkdijk – Business Developer

  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.