Robotica

De inzet van robots voor industriële toepassingen groeit snel. Moderne roboticatoepassingen zijn kostenefficiënt en flexibel, waardoor robots op veel verschillende taken kunnen worden afgestemd. Steeds vaker werken mensen en robots samen. De veiligheid en efficiëntie van de robots zijn dan ook cruciaal. Technolution Perform levert intelligente roboticasoftware en -oplossingen waarmee uw klanten optimaal profiteren van de voordelen van robots.

Software voor dataverwerking

Wij zorgen ervoor dat de informatie van de sensoren en de besturing van robots op de juiste manier verwerkt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de camera’s, scanners en drukmeters waarmee robots hun omgeving in beeld brengen. Voor een veilige, efficiënte werking van de robots ontwikkelen wij geavanceerde algoritmes en software die de sensorgegevens snel en correct verwerken. Deze gegevens vormen de basis voor veilige en correcte aansturing van de robots.

Training en besturing

Naast dataverwerking bieden wij systemen voor het trainen en besturen van robotapparatuur. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid en doelmatigheid bovenaan. Trainings- en besturingssystemen worden naar behoefte geleverd in de vorm van elektronica, software, apps of een combinatie daarvan.