Technolution Assembly

In-house assembly

Alles in eigen hand

Uw hoogwaardige elektronicaoplossing verdient de beste productiefaciliteiten. Daarom bieden wij in-house assemblage voor kleine tot middelgrote series en unieke producten. Bij de assemblage hanteren wij dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden als bij ontwikkeling en testen. Omdat de ontwikkeling en productie van uw elektronica dicht bij elkaar plaatsvinden, is er bovendien ruimte voor het bespreken en doorvoeren van aanpassingen in het design.

Van ontwerp tot assemblage

Als ontwerper en integrator gaan wij graag de moeilijkste uitdagingen met u aan. Onze engineers zijn dan ook experts in de ontwikkeling van geavanceerde elektronica. Maar wij gaan verder dan innovatie en ontwikkeling. Ook de assemblage van uw product doen wij in eigen huis. U hebt dus één aanspreekpunt voor inzicht en controle bij elke stap. Van het eerste ontwerp tot de productie van het eindresultaat. We geven u duidelijk inzicht in onze processen, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten.

Schoon en veilig

De assemblage van uw product is bij ons in veilige handen en wordt op onze eigen, goed beveiligde locatie uitgevoerd. Alleen onze eigen medewerkers hebben toegang tot de assemblageruimte. Assemblage vindt plaats in een stofarme ruimte. Wij verpakken uw producten brandschoon, klaar voor verwerking in uw eigen cleanroom.

Service en support

Onze dienstverlening stopt niet bij de levering van uw elektronicaproducten. Wij bieden heldere support- en Return Manufacturer Authorization (RMA)-services voor uw product. Bovendien denken wij vanaf het eerste ontwerp actief met u mee over de product life cycle. Daarbij kijken we onder meer naar de leverbaarheid van componenten, toekomstige upgrades en kosteneffectiviteit.

Hoge kwaliteit en betrouwbare levering

Bij de assemblage van uw elektronica streven wij naar hoge kwaliteit, snelle productie en betrouwbare levering. Wij laten uw producten assembleren door gescreende, intern opgeleide medewerkers. Ook de supplychain houden we in eigen hand. Zo bewaken we de kwaliteit en garanderen we correcte levering van uw product.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze assemblagediensten? Neem dan nu contact op over Technolution Assembly.

Theo Tieman – Director Science & Industry
  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.