Multidisciplinair afbeelding

Multidisciplinair, coöperatief, innovatief

Technolution Advance is sterk in technologische innovaties. Die kracht is het gevolg van doelbewuste keuzes. Innovaties ontstaan wanneer getalenteerde mensen uit verschillende disciplines en expertises elkaar ontmoeten en inspireren. Wij zijn multidisciplinair: onze engineers beheersen software, elektronica en programmeerbare logica. Daarnaast vergroten we onze innovatiekracht door samen te werken met toonaangevende partners uit hightech vakgebieden.

Innovatief: ingebed in de organisatie

Technologie is een dynamisch vakgebied. Technologie die gisteren nog in de kinderschoenen stond, kan vandaag een revolutie veroorzaken. Daarom zijn Research & Development ingebed in onze organisatie. Ons Technology Office werkt voortdurend aan de toepassing van nieuwe technologieën. Wij stimuleren collega’s om proactief te zoeken naar interessante innovaties en hun inzichten te delen met de organisatie. Daarnaast investeren wij zelf in projecten om nieuwe technologieën te onderzoeken op bruikbaarheid en ervaring op te doen voor klantprojecten. Door onze kennis en vaardigheden voortdurend uit te breiden en te vernieuwen kunnen we u altijd ondersteunen met geavanceerde technologie.

Multidisciplinair: alle gereedschappen in de gereedschapskist

Uw technologische uitdaging verdient de beste oplossing. Welke oplossing dat is, hangt af van veel factoren. We hebben eindeloos veel gereedschappen in onze gereedschapskist. Deze kunnen wij combineren voor de beste aanpak. Duidelijke afspraken, onderlinge afstemming en een goede verdeling van taken en verantwoordelijkheden zijn daarbij cruciaal. Daarom hanteren we Systems Engineering in multidisciplinaire ontwikkeltrajecten. Naast diepgaande kennis van technologie hebben onze engineers veel inzicht in fysische processen en fenomenen die invloed hebben op technologische systemen, zoals elektromagnetisme, warmteontwikkeling en signaalintegriteit.

Onze engineers beheersen alle gangbare programmeertalen en besturingssystemen. Dat geldt ook voor cloudplatforms, virtualisatie en containertechnologieën.

Vanuit een lange ervaring met elektronicaontwikkeling hebben wij een efficiënte aanpak ontwikkeld met continue integratie en geautomatiseerde testmethodes. Assemblage van elektronica (enkelvoudige producten en kleine series) doen wij in eigen huis.

Op het gebied van programmeerbare logica en FPGA’s (programmeerbare chips) is Technolution marktleider in Nederland. We zijn medeoprichter van de RISC-V Foundation en beschikken over uitgebreide library’s met direct inzetbare algoritmes.

Coöperatief: samenwerking met hightech partners

Samen met partners zoeken wij naar de grenzen van het mogelijke. Uitwisseling van technische en domeinkennis en wederzijdse inspiratie leiden tot verrassende oplossingen met duidelijke meerwaarde. Wij werken het liefst met u samen op basis van co-creatie. Een paar voorbeelden van innovaties die op deze manier zijn ontstaan:

Ruimte voor nieuwe ideeën

Zoekt u een partner voor de ontwikkeling van innovatieve hightech oplossingen? Hebt u een idee dat u wilt uitwerken tot een werkend prototype of product? Onze engineers denken graag met u mee! Neem contact op voor meer informatie.

Onze expertises

Elektronica

Programmeerbare logica

Embedded Software

Laten we praten over Multidisciplinair

En ontdek hoe we u kunnen helpen
Theo Tieman – Director Science & Industry
  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.