PrimeLink: snelle encryptie voor veilige verbindingen

Met officieel geëvalueerde encryptieapparatuur voldoen uw dataverbindingen aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging. De PrimeLink lijnvercijferaars leggen verbindingen over het open internet en andere onvertrouwde netwerken tot en met beveiligingsniveau Stg ZEER GEHEIM. Onze encryptieproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse overheid. Zij bieden hoge datasnelheden, flexibele functionaliteit en eenvoudige implementatie.

De kracht van hardware, de flexibiliteit van software

U creëert veilige verbindingen door PrimeLinks te installeren tussen uw beveiligde netwerklocaties over een onvertrouwd netwerk. Alleen gekoppelde PrimeLinks kunnen elkaars data ontcijferen. Zij creëren een veilige tunnel over het internet. Data wordt versleuteld en verzonden via de tunnel met een bandbreedte tot wel 10 Gbit/sec.

Binnenin elke PrimeLink draait een herprogrammeerbare FPGA. Daardoor zijn functionele updates mogelijk en is de PrimeLink toekomstvast. Zo is de functionaliteit van de PrimeLink 3015 dankzij nieuwe firmware (versie 2.0) uitgebreid met quantum resilience (beveiliging tegen kraak door quantumcomputers), 10G snelheid en onlinemanagement.

PrimeLink 3015 biedt data-encryptie met de kracht van hardware en de flexibiliteit van software:

De kracht van hardware:

  • Razendsnelle encryptie en decryptie  
  • Eenvoudige en snelle installatie, configuratie en deployment
  • Hoge beveiligingsgraad door geïsoleerde componenten die strikt gescheiden zijn van de rest van het systeem

De flexibiliteit van software

  • Uitbreiding van functionaliteit met firmware-updates
  • Eventuele nieuw-ontdekte kwetsbaarheden kunnen snel worden verholpen
  • Sterke en groeiende synergie tussen PrimeLink-producten

De lijnvercijferaars van Technolution Prime

Technolution Prime levert hoogwaardige lijnvercijferaars onder de naam PrimeLink. Zoals al onze high assurance-oplossingen zijn onze apparaten gebaseerd op onze filosofie van ‘separation of concerns’: zij zijn volledig ontwikkeld om één specifieke beveiligingstaak uit te voeren. Dit voorkomt onnodige risico’s, houdt de kosten beperkt en geeft ons de flexibiliteit om onze producten snel door te ontwikkelen en aan te passen aan nieuwe eisen van onze klanten. Dankzij de ingebouwde FPGA-technologie kunnen ook bestaande PrimeLinks worden bijgewerkt met nieuwe functionaliteit.

Al onze PrimeLinks zijn geëvalueerd door het Nederlands Bureau voor Verbindingsbeveiliging.


Ik vertel u graag meer

Stuur een e-mail of bel

Tim de Wolf, consultant at Technolution Prime

Tim de Wolf
Business Development

0182 594 000
tim.de.wolf@technolution.nl