Programmeerbare logica

Wanneer het om de beveiliging van uw data gaat, wilt u zekerheid dat u beschikt over de modernste en meest recente tools en protocollen. Door extreem korte ontwikkeltijden zijn de producten en oplossingen van Technolution Prime state-of-the-art, zodat zij bescherming kunnen bieden tegen actuele bedreigingen. Dat de ontwikkeltijden zo kort zijn komt door de inzet van programmeerbare logica en FPGA’s (programmeerbare chips).

FPGA’s

Een Field-Programmable Gate Array (FPGA) is een chip waarop wij logische functies implementeren met behulp van VHDL, een speciale programmeertaal. Een FGPA is snel en is net zo veilig en robuust als een ‘normale’ chip. Door softwareprotocollen om te zetten naar FPGA-hardware, zijn de protocollen nagenoeg volledig afgeschermd tegen cyberdreigingen. Onze PrimeLink 3015 maakt bijvoorbeeld gebruik van FPGA’s voor een veilige en snelle implementatie van het OpenVPN-NL-protocol voor veilige verbindingen. In de PrimeDiode, die een ‘eenrichtingsverkeer’ dataverbinding creëert, zorgen de FPGA’s voor eigenschappen die ongeëvenaard zijn in de markt.

Gestructureerde systematiek

Bij het bouwen en testen van onze FPGA-gebaseerde oplossingen hanteren wij een aanpak die sterk lijkt op softwareontwikkeling. Wij werken met een gestructureerde ontwikkel- en testsystematiek met maximale herhaalbaarheid; continuous integration (CI) and testing van (embedded) software en programmeerbare logica. In streng beveiligde omgevingen worden alle bouw- en teststappen vastgelegd, gescript en zo veel mogelijk geautomatiseerd, zodat zij – ook na langere tijd – herhaalbaar en verifieerbaar blijven. Wel zo praktisch: als u ooit een aanpassing of uitbreiding van uw unieke maatwerkoplossing wenst, kunnen wij voortbouwen op het actuele ontwerp.

Ik vertel u graag meer

Stuur een e-mail of bel

Tim de Wolf, consultant at Technolution Prime

Tim de Wolf
Consultant high-assurance

0182 594 000
tim.de.wolf@technolution.nl