Als u zoekt naar een specifieke high assurance-oplossing of juist een evaluatie van uw situatie wenst, zijn wij u graag van dienst met onze maatwerkservices. Dankzij multidisciplinaire expertise (elektronica, programmeerbare logica, software en embedded software) die uniek is in de markt, kunnen wij in korte tijd op projectbasis oplossingen realiseren voor vrijwel elk security-vraagstuk.

Onafhankelijk en Nederlands

Technolution Prime is een merk van Technolution, een onafhankelijke, niet-beursgenoteerde Nederlandse onderneming. Wij hebben sterke banden met de Nederlandse beveiligingsautoriteiten en kijken met een brede technische scope naar elke uitdaging op het gebied van high assurance-data- en communicatiebeveiliging. Bij ons kunt u rekenen op een oplossing die slank, ‘state-of-the-art’ en veilig is.

Betrouwbaar en snel

Bij de uitvoering van uw opdracht maken wij zoveel mogelijk gebruik van onze bestaande high assurance-technieken en -componenten, waardoor we in staat zijn om de kosten van maatwerkoplossingen laag te houden en de ontwikkeltijden kort. Daarnaast werken wij zowel bij software als bij elektronica zoveel mogelijk met herhaalbare en geautomatiseerde bouw- en teststappen. Vanuit onze oorsprong als technisch ingenieursbureau en technologie-integrator hebben wij veel ervaring met ontwikkelprojecten, al dan niet in nauwe samenwerking met klanten, eindgebruikers en andere leveranciers. Wij voeren uw projectopdrachten snel en betrouwbaar uit.

Ik vertel u graag meer

Stuur een e-mail of bel

Tim de Wolf, consultant at Technolution Prime

Tim de Wolf
Consultant high-assurance

0182 594 000
tim.de.wolf@technolution.nl