PrimeLink 4010 lijnvercijferaar

Hoog beveiligingsniveau geïntegreerd

Net als de PrimeLink 3015, combineert de PrimeLink 4010 de kracht en snelheid van elektronica met de flexibiliteit van geïntegreerde software om een gebruiksvriendelijke, veilige verbinding te realiseren tussen twee locaties. De verbindingen hebben het beveiligingsniveau Stg. ZEER GEHEIM, het hoogste Nederlandse beveiligingsniveau. De PrimeLink 4010 is bestemd voor de encryptie van point-to-pointverbindingen, heeft een bandbreedte van 10 Gbit per seconde en is daarmee bijzonder geschikt voor datacentertoepassingen.

Geëvalueerd door NBV voor Stg. ZEER GEHEIM

Het beveiligingsniveau van de PrimeLink 4010 wordt officieel vastgesteld aan de hand van een evaluatie door het Nederlandse Bureau voor Verbindingsbeveiliging (NBV). Op grond van de NBV-evaluatie is de PrimeLink 4010 goedgekeurd voor gebruik door de Nederlandse overheid in lijnvercijfering toepassingen die beveiligingsniveau Stg. ZEER GEHEIM vereisen.

Tim de Wolf, consultant bij Technolution Prime
Onze expert Tim de Wolf zit voor u klaar

We helpen u graag met uw high-assurance toepassing

Neem contact met ons op
  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.