Derdelijns-ondersteuning
en reparatie

Naast technische migratiesupport leveren wij technische en functionele ondersteuning voor onze producten en oplossingen. Op basis van heldere servicelevels profiteren uw gebruikers van deskundige hulp en snelle afhandeling van calls door onze experts.

Service desk:
Dagelijks van 8.30 tot 17.30

De ondersteuning vindt plaats door gescreende medewerkers. Onze servicedesk ondersteunt u op afstand en staat op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur voor u klaar.

On-site service

Voor complexe situaties die niet op afstand kunnen worden afgehandeld, bieden we ondersteuning op locatie. De responstijd voor ondersteuning op locatie bedraagt 4 uur; verzoeken die ons na 14:00 uur bereiken nemen we de volgende werkdag in behandeling.

Garantie-uitbreiding

Met de garantie-uitbreidingen op maat voor onze serieproducten loopt u geen risico. Wanneer er binnen de door u gekozen garantieperiode een probleem optreedt dat niet op afstand kan worden hersteld, zorgen wij voor kosteloze reparatie of vervanging door een nieuw exemplaar. Wij bieden garantieperiodes van 1 jaar, 5 jaar of 10 jaar. Vraag ons naar de mogelijkheden en responstijden.

Neem contact met ons op

  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.