Open VPN-NL

OpenVPN-NL is een verbeterde versie van het OpenVPN-protocol, dat door de Nederlandse overheid is goedgekeurd voor beveiliging op het niveau Departementaal Vertrouwelijk (Dep.V.).

Implementatiespecialist

Wij adviseren u graag bij de implementatie van OpenVPN-NL in uw organisatie. Ook als u geen gebruikmaakt van PrimeLink. De engineers van Technolution Prime kennen de OpenVPN-NL-applicatie grondig. Zo hebben wij het protocol niet alleen ingebouwd in onze lijnvercijferaars, maar ook succesvol geïmplementeerd op het mobiele Android-platform. Met de expertise van Technolution Prime hebt u de garantie dat de implementatie van OpenVPN-NL op uw infrastructuur maximale veiligheid biedt.

Hardware-implementatie verhoogt de veiligheid van OpenVPN-NL

Wij hebben cruciale onderdelen van dit softwareprotocol geïmplementeerd op de programmeerbare chips (FPGA’s) van de PrimeLink 3015 lijnvercijferaar. Deze hardware-implementatie vergroot de veiligheid van OpenVPN-NL nog verder. De PrimeLink biedt bovendien hogere snelheden dan traditionele software-implementaties van het protocol (1 Gbps en 10 Gbps).

Ik vertel u graag mee

Stuur een e-mail of bel

Tim de Wolf, consultant at Technolution Prime

Tim de Wolf
Consultant high-assurance

0182 594 000
tim.de.wolf@technolution.nl