Migratiesupport

Wanneer u overgaat van een bestaande security-oplossing naar high assurance van Technolution Prime, is het belangrijk dat de transitie soepel verloopt. Daarom bieden wij u migratiesupport om de impact van de overgang op uw processen en de werkzaamheden van uw gebruikers te minimaliseren

Netwerksetup creëren

Bij de keuze voor nieuwe security-oplossingen spelen vele aspecten een rol. Wat is bijvoorbeeld de netwerkconfiguratie? Wat is de gewenste responstijd in het geval van verstoringen? Moeten beveiligde verbindingen een fail-over hebben die automatisch in werking treedt bij uitval van de verbinding? Voor en tijdens het migratieproces bepalen de antwoorden op deze en andere vragen mede de optimale oplossing voor uw specifieke security-situatie.

Proxy’s voor datadiodes

Als u overweegt om datadiodes in te zetten, zorgen wij er met speciale software (proxy’s) voor dat uw applicaties toch de vereiste data ontvangen en ongestoord blijven functioneren. Wij inventariseren uw netwerkinfrastructuur en applicaties en brengen in kaart welke maatregelen nodig zijn bij de implementatie van datadiodes. Vaak zijn standaardproxy’s afdoende. Wanneer er specifieke proxy’s vereist zijn voor uw infrastructuur, ontwikkelen wij deze op maat voor u.

Netwerkconfiguratietraining

Met onze netwerkconfiguratietraining bent u er zeker van dat ook uw beheerders de gekozen oplossing goed leren kennen. We nemen diverse netwerkconfiguraties door en helpen met het instellen van één of meer specifieke mesh networks. Ook demonstreren we hoe een netwerk op een later moment verder kan worden uitgebreid. De training vindt bij u op locatie plaats en is bedoeld voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de installatie in uw netwerk en het onderhoud.

Customizing, advies en training

Ook het aanpassen of uitbreiden van bestaande oplossingen aan uw eisen en wensen kan deel uitmaken van de migratiesupport. Wij adviseren u graag over de beste manieren om uw infrastructuur effectief te beveiligen.

Ik vertel u graag meer

Stuur een e-mail of bel

Tim de Wolf, consultant at Technolution Prime

Tim de Wolf
Consultant high-assurance

0182 594 000
tim.de.wolf@technolution.nl