Elektronica

Onze jarenlange ervaring met de meest geavanceerde elektronica is uniek op de markt. Het voordeel voor u? Wij zijn in staat om alle hardware voor crypto-oplossingen van a tot z in eigen beheer te ontwikkelen. Zo weet u zeker dat ‘secure by design’ voor álle componenten opgaat.

Multidisciplinair en robuust

Bij de ontwikkeling van high assurance-oplossingen kunnen wij bouwen op onze multidisciplinaire expertises uit onder andere de halfgeleiderindustrie. Dankzij onze uitgebreide R&D-activiteiten in de hightech industrie behoren wij tot de voorhoede als het gaat om nieuwe inzichten en technieken die de veiligheid en betrouwbaarheid van componenten verder kunnen verbeteren. Of het nu gaat om onze standaardproducten of om een oplossing op maat: onze elektronica is zeer robuust en voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van beveiliging en bedrijfszekerheid

Flexibiliteit en levensduur

Dankzij het gebruik van FPGA-chips en programmeerbare logica kan de elektronica van onze producten en oplossingen te allen tijde worden bijgewerkt. Zo kan een ingebouwd VPN-protocol worden bijgewerkt naar de laatste specificaties, of kan de dataverwerkingssnelheid met een update verder worden geoptimaliseerd. Door deze upgrademogelijkheden hebben onze hardwareoplossingen een veel langere levenscyclus dan andere beveiligingsoplossingen.

Ik vertel u graag meer

Stuur een e-mail of bel

Tim de Wolf, consultant at Technolution Prime

Tim de Wolf
Consultant high-assurance

0182 594 000
tim.de.wolf@technolution.nl