Beveiligingsanalyse en advies

Als u overweegt om de security van uw infrastructuur te verbeteren, is een heldere analyse van de bestaande beveiligingssituatie cruciaal. Zodra u die scherp in beeld hebt, kunt u een goede inschatting maken van de risico’s waar u mee te maken hebt. Welke risico’s zijn acceptabel en welke maatregelen wilt u nemen?

Network Security QuickScan

Met een Network Security QuickScan krijgt u snel een indruk van de securitystatus van uw organisatie. Zo creëren wij in korte tijd een overzicht van de netwerkinfrastructuur, de tools en protocollen die binnen uw organisatie worden gebruikt en de verbindingen die er zijn met de buitenwereld. Hierbij besteden wij speciale aandacht aan kwetsbaarheden, zowel bekende kwetsbaarheden van de gebruikte tools, systemen en protocollen, als ook de kwetsbaarheden die kunnen ontstaan als deze elementen gecombineerd worden. Na de scan hebt u een duidelijk beeld van de security-situatie en de eventuele verbetermogelijkheden.

High-assurance analyse

Wanneer u te maken hebt of krijgt met wettelijke eisen en normen op het gebied van informatiebeveiliging (high-assurance) is een grondige analyse van de security-situatie gewenst. Onze adviseurs zijn thuis in de geldende regelgeving en ondersteunen u bij de keuze voor de juiste high-assurance maatregelen. Daarbij nemen we niet alleen de technische security-aspecten mee, maar ook de voorschriften en protocollen op het gebied van informatiebeveiliging en gebruikersautorisatie.

Operation Technology (OT)

Industriële apparatuur wordt steeds vaker gekoppeld aan het internet. Onlinesensoren vergaren data en de apparatuur wordt op afstand bestuurd met behulp van online actuatoren. Onderhoud, updates en productiecontrole worden online bewaakt. Maar deze online functionaliteiten creëren ook nieuwe beveiligingsrisico’s. Technolution Prime adviseert u graag over de beste manier om deze risico’s het hoofd te bieden.

Ik vertel u graag meer

Stuur een e-mail of bel

Tim de Wolf, consultant at Technolution Prime

Tim de Wolf
Consultant high-assurance

0182 594 000
tim.de.wolf@technolution.nl