Separation of concerns philosophy

Separation of

concerns

De producten en oplossingen van Technolution Prime worden gekenmerkt door focus en eenvoud. Zij zijn doorgaans gericht op één specifieke functie. Wij noemen dat ‘separation of concerns’. Op basis van deze filosofie bieden wij u eenduidige, doelgerichte oplossingen die u relatief eenvoudig kunt implementeren in uw bestaande infrastructuur. Door separation of concerns verloopt bovendien de officiële evaluatie van deze producten effectiever.

Doe één ding en doe het goed

De PrimeLink 3015 is een mooi voorbeeld van separation of concerns. Het enige dat de PrimeLink doet is een veilige verbinding creëren tussen twee locaties via het open internet. De PrimeLink is relatief eenvoudig in het gebruik en kan snel worden geïmplementeerd. Omdat alleen de noodzakelijke routing-functies zijn geïntegreerd, kan de PrimeLink in vrijwel elke netwerkconfiguratie worden ingezet. Overige routing-functies worden afgehandeld door uw standaardrouters. De scheiding van routing en beveiliging vergroot het gebruikersgemak en de inzetbaarheid van de PrimeLink. Bovendien verhoogt het de veiligheid, omdat de routing geheel binnen het veilige netwerk gebeurt en de PrimeLink zich volledig kan toeleggen op beveiliging.

Langere levensduur

Separation of concerns heeft ook het voordeel dat de Prime-oplossingen een langere levensduur hebben dan apparaten waarin meerdere functies worden gecombineerd. Door de inzet van FPGA’s kunnen wij onze oplossingen steeds weer voor u aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen, zoals nieuwe cyberdreigingen. Door separation of concerns is de impact van deze aanpassingen op uw infrastructuur minimaal, zodat u de apparaten niet hoeft te vervangen.

Gerelateerde expertises

Elektronica

Programmeerbare logica

Open VPN-NL

Laten we praten over uw uitdagingen

En ontdek hoe we u kunnen helpen
Tim de Wolf - Business Developer Technolution Prime
Tim de Wolf – Business Developer

  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.