In-house assemblage voor maximale veiligheid

Wij beschikken over een assemblagefaciliteit. Hier assembleren wij onder meer de High Assurance producten van Technolution Prime. Daarnaast bieden wij u assemblageservices op maat. Bij de assemblage hanteren wij dezelfde strenge kwaliteitseisen als bij de ontwikkeling en het testen van onze producten. Assemblage vindt plaats op een afzonderlijke, goed beveiligde locatie die voldoet aan de hoge beveiligingseisen van de Nederlandse overheid. Zo heeft u de garantie dat uw product ook op het gebied van assemblage voldoet aan alle eisen in kwaliteit, confidentialiteit en integriteit .

Assemblage Technolution Prime producten

De Technolution Prime oplossingen voor verbindingsbeveiliging (lijnvercijfering) en domeinscheiding (crossdomein) voldoen aan hoge standaarden. Het merendeel van de Prime producten wordt geëvalueerd door het Nederlands Bureau voor Verbindingsbeveiliging (NBV). Dit geeft u een grote zekerheid op het gebied van de functionaliteit en beveiliging van het product. Op het gebied van productie en assemblage willen wij u dezelfde zekerheid garanderen.


Wij houden de assemblage van de eindproducten en de inkoop van componenten in eigen hand. Wij hebben direct toezicht op het volledige assemblageproces en onze producten worden geassembleerd door gescreende medewerkers. Dankzij de zeer korte lijnen tussen ontwikkeling en productie kunnen wij een hoge mate van continuïteit en leveringszekerheid bieden.

Vertrouwde assemblagepartner met hoge beveiligingscondities

Zoekt u een vertrouwde partner voor de assemblage van elektronica of het initieel laden van sleutelmateriaal? In onze assemblagefaciliteit produceren wij apparatuur voor (onder meer) het Nederlandse Ministerie van Defensie en andere Nederlandse overheidsinstanties. Deze beveiligde locatie is ook beschikbaar voor de assemblage van uw eigen elektronica onder hoge beveiligingscondities. De assemblageservice is bij uitstek geschikt voor unieke, eenmalige producten of prototypes en kleinere series.

Service en ondersteuning

De hoge standaarden die wij hanteren bij de ontwikkeling en productie van de Prime producten, gelden ook voor de service en ondersteuning. Wij bieden u begeleiding voor de gehele product life cycle, een professionele RMA-procedure (Return Manufacturer Authorization) en deskundige 1e- en 2e-lijns support.

Meer informatie

Hebt u vragen over onze assemblagefaciliteit? Neem contact op voor meer informatie.

Gerelateerde expertises

Elektronica

Separation of concerns

Open VPN-NL

Laten we praten over uw high assurance uitdaging

En ontdek hoe we u kunnen helpen
Tim de Wolf, business developer at Technolution Prime
Tim de Wolf – Business Developer

  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.