Cutomization of high assurance products

Customization

Hebt u specifieke eisen en wensen op het gebied van high assurance voor uw organisatie? Wij denken graag mee over de beste oplossingen voor uw security-vraagstukken. Daarbij bieden wij ook de mogelijkheid om onze bestaande serieproducten aan te passen of uit te breiden.

Extra functionaliteiten en hardwarecustomizing

Dankzij de combinatie van software, elektronica en programmeerbare logica kunnen de oplossingen van Technolution Prime altijd worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Bijvoorbeeld specifieke proxy-software voor een soepele implementatie van datadiodes in uw infrastructuur. Een ander voorbeeld is de toevoeging van automatische fail-over bij het uitvallen van een beveiligde verbinding. Uitbreidingen kunnen softwarematig zijn, maar ook de hardware kan worden aangepast aan uw wensen. Denk hierbij aan het verkleinen van elektronica, het toepassen van een speciale vormfactor, of het waterdicht maken van een product.

In korte tijd gerealiseerd

Met korte ontwerp- en realisatietrajecten realiseren wij in korte tijd een werkend prototype, dat we samen met u onderwerpen aan een grondig testtraject, waarna we het doorontwikkelen tot een volwassen oplossing. Een oplossing die precies past in uw situatie en ook nog eens vrijwel alle voordelen van het serieproduct biedt. 

Gerelateerde diensten

Projecten

Migratiesupport

Derdelijns-ondersteuning
en reparatie

Laten we praten over uw beveiligingsuitdaging

En ontdek hoe we u kunnen helpen

Tim de Wolf, business developer at Technolution Prime
Tim de Wolf – Business Developer

  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.