OpenVPN-NL encryption products

Open VPN-NL

OpenVPN-NL is een verbeterde versie van het OpenVPN-protocol, dat door de Nederlandse overheid is goedgekeurd voor beveiliging op het niveau Departementaal Vertrouwelijk (Dep.V.).

Implementatiespecialist

Wij adviseren u graag bij de implementatie van OpenVPN-NL in uw organisatie. Ook als u geen gebruikmaakt van PrimeLink. De engineers van Technolution Prime kennen de OpenVPN-NL-applicatie grondig. Zo hebben wij het protocol niet alleen ingebouwd in onze lijnvercijferaars, maar ook succesvol geïmplementeerd op het mobiele Android-platform. Met de expertise van Technolution Prime hebt u de garantie dat de implementatie van OpenVPN-NL op uw infrastructuur maximale veiligheid biedt.

Hardware-implementatie verhoogt de veiligheid van OpenVPN-NL

Wij hebben cruciale onderdelen van dit softwareprotocol geïmplementeerd op de programmeerbare chips (FPGA’s) van de PrimeLink 3015 lijnvercijferaar. Deze hardware-implementatie vergroot de veiligheid van OpenVPN-NL nog verder. De PrimeLink biedt bovendien hogere snelheden dan traditionele software-implementaties van het protocol (1 Gbps en 10 Gbps).

Andere expertises

Elektronica

Programmeerbare logica

Separation of concerns

Laten we praten over uw high assurance uitdaging

En ontdek hoe we u kunnen helpen
Tim de Wolf, business developer at Technolution Prime
Tim de Wolf – Business Developer

  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.