PrimeLink 3015 lijnvercijferaar

Werkt u met gerubriceerde informatie of beheert u vitale infrastructuur? Bent u op zoek naar eenvoudiger uitrol en beheer van uw crypto-apparatuur? Met de PrimeLink 3015 kunnen computers veilig met elkaar communiceren via het open internet. Beveiligde verbindingen zijn snel op te zetten en eenvoudig te beheren. De Technolution PrimeLink 3015 is een hardware VPN-oplossing die ontwikkeld is door Technolution en gebaseerd is op OpenVPN-NL; hét beveiligingsprotocol dat goedgekeurd is voor gebruik bij de Nederlandse overheid voor het rubriceringsniveau Departementaal Vertrouwelijk (Dep.V.).

Eenvoudige uitrol en beheer

De PrimeLink is speciaal bedoeld voor de lijnvercijfering tussen twee of meerdere locaties. De gebruiker merkt geen vertraging dankzij encryptie en decryptie op maximale lijnsnelheid. De PrimeLink is eenvoudig te installeren en te beheren. Voor de on-site installatie is geen specialistische kennis nodig. Dit maakt deze lijnvercijferaar ook zeer geschikt voor locaties zonder gespecialiseerd netwerkpersoneel.

Geschikt voor Departementaal Vertrouwelijk – NATO Restricted – EU Restricted communicatie

  • Ontworpen en geproduceerd door Nederlandse bedrijven
  • Eenvoudig in gebruik
  • Robuust
  • Lage beheerkosten
  • Lage productkosten
  • Hardwareoplossing, intrinsiek veiliger dan softwareoplossingen
  • 1 Gbit/s of 10 Gbit/s

Veilig en bewezen

Kritieke securityfuncties in de PrimeLink zijn uitgevoerd in hardware, wat veiliger is dan een software-implementatie. De PrimeLink kan zonder problemen geïntegreerd worden in een bestaande managementinfrastructuur omdat hij is uitgerust met een open management-API. Er zijn geen overbodige functies die de kosten opdrijven. De PrimeLink is gunstig geprijsd en heeft lage beheerkosten.

Tim de Wolf, consultant bij Technolution Prime
Onze expert Tim de Wolf zit voor u klaar

We helpen u graag met uw high-assurance toepassing

Neem contact met ons op
  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.