Technolution PrimeLink 4010

PrimeLink 4010

lijnvercijferaar

Met de PrimeLink 4010 realiseert u een snelle, beveiligde point-to-pointverbinding op het niveau Stg. ZEER GEHEIM. Deze lijnvercijferaar biedt een zeer hoge betrouwbaarheid en is ‘quantum resilient’. Installatie is eenvoudig. Dankzij de hoge snelheid en de getroffen veiligheidsmaatregelen is de PrimeLink 4010 zeer geschikt voor het transport van grote datavolumes op een hoog beveiligingsniveau.

Razendsnelle encryptie met 20 gigabit/seconde

PrimeLink 4010 vercijfert en transporteert uw data met een bandbreedte tot 10 gigabit/seconde via twee gescheiden onafhankelijke ‘pipelines’. De bandbreedte van het uitgaande kanaal is volledig onafhankelijk van de bandbreedte van het ingaande kanaal, zodat een pipelineperformance wordt gerealiseerd van 20 gigabit/seconde. Dankzij deze hoge bandbreedte is de PrimeLink 4010 bij uitstek geschikt voor veilig datatransport tussen datacenters. De prestaties en de status van de dataverbinding tussen twee PrimeLinks zijn altijd zichtbaar in een afzonderlijk toegankelijke managementinterface.

Maximale veiligheid

De PrimeLink 4010 is ontwikkeld met één doel: een extreem veilige, snelle verbinding creëren tussen twee locaties. Andere netwerkfunctionaliteit wordt gerealiseerd door omliggende netwerkapparatuur. De PrimeLink 4010 heeft geen andere netwerkfuncties en dus ook geen andere kwetsbaarheden. Dankzij de slimme sleuteluitwisseling en de gebruikte encryptiealgorithmes is de PrimeLink 4010 bovendien bestand tegen toekomstige ‘store now, decrypt later’-aanvallen met kwantumcomputers.

Eenvoudige installatie

Een PrimeLink 4010 wordt altijd in tweevoud geleverd en vooraf geconfigureerd. Beide apparaten accepteren alleen data van elkaar. Na een eenvoudige installatie en activering van de sleutels is de veilige, snelle dataverbinding gerealiseerd. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is af en toe de sleutels vernieuwen. Ander onderhoud is niet nodig.

De voordelen van de PrimeLink 4010 op een rijtje

  • Beveiligde point-to-pointverbindingen
  • Rubriceringsniveaus tot en met Stg. ZEER GEHEIM
  • Bandbreedte van 20 Gbps (gescheiden in- en uitgaande pipelines van 10 Gbps)
  • Eenvoudige installatie en snelle ingebruikname
  • Afzonderlijke managementinterface
  • Quantum resilient
  • Geëvalueerd door het Nederlands Bureau voor Verbindingsbeveiliging (NBV)

Geëvalueerd door NBV voor Stg. ZEER GEHEIM

Het beveiligingsniveau van de PrimeLink 4010 wordt officieel vastgesteld aan de hand van een evaluatie door het Nederlandse Bureau voor Verbindingsbeveiliging (NBV). Op grond van de NBV-evaluatie is de PrimeLink 4010 goedgekeurd voor gebruik door de Nederlandse overheid in lijnvercijfering toepassingen die beveiligingsniveau Stg. ZEER GEHEIM vereisen.

Gerelateerde producten

PrimeLink 3015+

Lijnvercijfering tot 10G, Stg DEP. VERTROUWELIJK, quantum resilient, onlinemanagement, vele netwerkconfiguraties.

PrimeLink 5001

Lijnvercijferaar voor hoge rubriceringen.

Laten we praten over uw uitdagingen met beveiligde communicatie

En ontdek hoe we u kunnen helpen
Tim de Wolf - Business Developer Technolution Prime
Tim de Wolf – Business Developer

  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.