PrimeLink 5001 lijnvercijfering - header

PrimeLink 5001

Lijnvercijferaar voor hoge rubriceringen

Gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar

Met de PrimeLink 5001 creëert u snel en eenvoudig veilige verbindingen. Deze hooggerubriceerde IP-lijnvercijferaar combineert een groot gebruiksgemak met centraal beheer. Beheer en configuratie zijn gebruiksvriendelijk dankzij de grafische managementinterface. Met het geoptimaliseerde sleutelplan is deployment en voorraadbeheer eenvoudig en overzichtelijk. De PrimeLink 5001 is geschikt voor vrijwel alle netwerkconfiguraties.

State-of-the-art versleuteling

De PrimeLink 5001 past binnen een moderne cryptostrategie voor informatiegestuurde organisaties die werken met gerubriceerde informatie. Hij biedt state-of-the-art dataversleuteling die is ontworpen om te voldoen aan de hoogste rubriceringsniveaus. Bovendien is de PrimeLink 5001 kwantumresistent. Uw verbindingen zijn beschermd tegen toekomstige aanvallen met kwantumcomputers.

PrimeLink 5001 -State-of-the-art lijnvercijferaar voor hoge rubriceringen

Eenvoudig centraal beheer

Met de Management Server creëren uw beheerders snel en eenvoudig beveiligde verbindingen. Het beheersysteem heeft een overzichtelijke grafische interface en genereert automatisch netwerkconfiguraties en IP-routingtabellen. Ook deployment is eenvoudig: de gekozen netwerkconfiguratie wordt automatisch gedistribueerd naar alle PrimeLinks in uw netwerk.

Controle op sleutel- en voorraadbeheer

Na de eerste levering van sleutels en apparatuur is interactie met de Nationale Distributie Autoriteit (NDA) tot een minimum beperkt. U kunt het verdere sleutelbeheer in eigen huis afhandelen. Hierdoor hebt u grote controle over de deployment van uw PrimeLinks. U kunt dus PrimeLink 5001’s centraal op voorraad houden en toekennen aan domeinen op het door u gewenste moment.

Het PrimeLink 5001-ecosysteem

Management Server (MS)

Beheer en configuratie van beveiligde verbindingen. Beheer van uw PrimeLink 5001 Crypto Units op afstand.

Crypto Unit (CU)

PrimeLink 5001-units die onderling beveiligde verbindingen opbouwen.
Een netwerkconfiguratie bevat minimaal twee CU’s.

Key Server (KS)

Generatie en distributie van sleutels voor het beheer van de CU’s en hun beveiligde verbindingen.

De managementomgeving kan op meerdere manieren worden ingericht. Wij adviseren om minimaal twee Key Servers, één Management Server en twee Management Crypto Units in te zetten. Voor maximale veiligheid voert u een dubbele managementomgeving met twee Key Servers, twee Management Servers, en vier Management Crypto Units.

Meer informatie over het opzetten van een managementomgeving?

Inzetadvies en rubriceringsniveaus

De PrimeLink 5001 wordt momenteel geëvalueerd door het Nationaal Bureau voor Verbindingsbeveiliging. Het inzetadvies en de toegestane rubriceringsniveaus zullen spoedig bekend worden.

Gerelateerde lijnvercijferingsproducten

PrimeLink 3015+

Lijnvercijfering tot 10G, Stg DEP. VERTROUWELIJK, quantum resilient, onlinemanagement, vele netwerkconfiguraties.

PrimeLink 4010

Point-to-pointlijnvercijferaar, Stg ZEER GEHEIM, gericht op datacenters.

Laten we praten over uw cryptostrategie

En ontdek hoe we u kunnen helpen

Tim de Wolf - Business Developer Technolution Prime
Tim de Wolf – Business Developer

  • Met uw gegevens beantwoorden we uw bericht. Ook registreren we uw bericht, eventuele interesse in onze producten en diensten en contactgegevens in ons CRM-systeem en kunnen u benaderen in het kader van commerciële activiteiten. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.